Τα τμήματα & οι υπηρεσίες μας

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας, στους χώρους του φαρμακείου, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Πρωταρχικός ρόλος μας είναι να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ασθενών μας.

Τμήμα Πρώτων Βοηθειών

Τμήμα Εκπαίδευσης Ασθενών

Στόχος μας είναι η σωστή πρόληψη και θεραπεία των ασθενών μας. Γι' αυτόν τον λόγο σας εκπαιδεύουμε να χρησιμοποιείτε σωστά ιατρικές συσκευές όπως μετρητές σακχάρου, πιεσόμετρα, αναπνευστικές συσκευές.

Τμήμα Δερμοανάλυσης

Κάθε άνθρωπος δεν έχει απλά τη δική του μοναδική προσωπικότητα αλλά και τον δικό του μοναδικό τύπο δέρματος. Ελάτε και εσείς να ανακαλύψουμε μαζί τις ανάγκες του δικού σας δέρματος, με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων.

Το φαρμακείο μας ως χώρος υγείας, είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Τμήμα Ελέγχου Φαρμάκων Κατά Τον Θηλασμό

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ελέγξει την συμβατότητα χορήγησης 18.000 σχεδόν ουσιών και φαρμάκων, κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού.

Τμήμα Διακοπής Καπνίσματος

Mε μεγάλη εμπειρία και συνεχή ενημέρωση σε ό,τι νεώτερο, το φαρμακείο μας υπόσχεται σοβαρή βοήθεια σε όσους επιθυμούν να διακόψουν το κάπνισμα.

Τμήμα Ελέγχου Φαρμακοθεραπείας

Οι αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων είναι αρκετά συχνές με αποτέλεσμα ενδεχόμενες δυσάρεστες κλινικές συνέπειες. Ζητήστε μας να κάνουμε ανασκόπηση της αγωγής σας και πλήρη έκθεση αποτελεσμάτων.

Τμήμα Παρακολούθησης Σωματικού Βάρους

Το τμήμα στοχεύει στην πρόληψη και τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Προσφέρει προγράμματα μείωσης σωματικού βάρους, λιπομέτρηση και χορήγηση κατάλληλων διατροφικών συμπληρωμάτων με βάση τις ανάγκες σας.